رئیس اتاق شیراز با تأکید بر اینکه در تدوین برنامه هفتم نباید گرفتار شتابزدگی و کارهای نمایشی شد، گفت: برنامه هفتم فرصتی برای اثبات درک عمیق از مسائل و ظرفیتهای کشور و زمینهسازی برای رفع مشکلات و تحقق توسعه است.
رئیس اتاق بیرجند با اشاره به اینکه قانون، اتاق بازرگانی را بهعنوان مشاور مشخص کرده است، تأکید کرد: پیشنهادها و نظرات بخش خصوصی، اصناف، بازاریان و... در تصمیمگیریها مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
در دوره تحریم و محدودیتهای شدید، صادرکنندگان با راهکارها و تدابیری به فعالیت ادامه میدهند که با شرایط ایده آل بسیار متفاوت است و همین اقدامات منجر به استمرار حضور کالای ایرانی در بازارهای جهانی شده است.
قیمت جهانی نفت تحت تأثیر عواملی نظیر افزایش تولید و استمرار در شیوع کرونا در محدوده کمتر از 80 دلار در حالی تثبیت است درحالیکه بازار جهانی طلا احتمالاً با فرصتهای خوبی برای صعود قیمت مواجه خواهد شد.
رئیسکل بانک مرکزی برای توسعه ارتباطات و مناسبات مالی با کشورهای حاشیه خلیجفارس به قطر سفر کرده و با رئیسکل بانک مرکزی این کشور دیدار کرد.
بنابر اعلام مرکز آمار ایران نرخ تورم سالانه ریالی کالاهای وارداتی در تابستان امسال با 2.5 درصد افزایش نسبت به بهار به 173.1 درصد رسید درحالیکه تورم سالانه ریالی کالاهای صادراتی با 23.7درصد کاهش روی عدد 66.1 درصد ایستاد.
مرکز پژوهشهای اتاق ایران، شاخص شامخ را در آذرماه برای کل اقتصاد 49.14 و برای بخش صنعت 51.69 واحد اعلام کرد. بنگاههای اقتصادی همچنان از نوسان نرخ ارز، مشکل تأمین مواد اولیه و مشکل فروش رنج میبرند.
مرکز پژوهشهای اتاق ایران به ارائه 30 پیشنهاد برای رفع مشکلات پیمانسپاری ارزی پرداخته و خواستار معافیت صادرات محصولات کشاورزی،فرش،صنایع دستی،دانشبنیان و خدمات فنی و مهندسی از این موضوع در طول برنامه هفتم توسعه شده است.
کیوان کاشفی، عضو هیات رئیسه اتاق ایران گفت: تثبیت دلار نیما روی 28هزار 500تومان و بیش از 10هزار تومان پایینتر از بازار آزاد، به نفع مردم و صادرات نیست و فقط استمرار توزیع رانت و سیاست شکستخورده دلار 4200 تومانی است.