عاطفه فرخی، دبیر اتاق کرمانشاه در یادداشتی با محوریت ایراناکسپو 2025 تاکید کرد: اگر قرار باشد نمایشگاهی مانند ایراناکسپو به توفیقی دست پیدا کند باید محلی برای معرفی توانمندیها و ظرفیتهای همه استانها باشد.
همایش تجاری ایران و ازبکستان در محل نمایشگاه اکسپو با همکاری سازمان توسعه تجارت، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اتاق مشترک ایران و ازبکستان با حضور پیام باقری، نایب رئیس اتاق ایران برگزار شد.
محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران در یادداشتی از جایگاه ویژه صنایع غذایی گفت و تاکید کرد: یکپارچگی بخشهای دولتی و خصوصی در فرآیندهای تأمین، تولید، تجارت و نظامهای مالی از لازمههای تقویت این بخش است.
علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنیمهندسی و احداث اتاق ایران در یادداشتی تاکید دارد صادرات خدمات فنی و مهندسی برای ایران بهعنوان ابزاری مؤثر در دیپلماسی جدید اقتصادی، فرصتهای بینظیری فراهم میآورد.
عبدالله قبادی، رئیس اتاق یاسوج در یادداشتی علاوه بر تشریح توانمندیهای صادراتی بالفعل و بالقوه استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید دارد شناخت دقیق و مستند از توانمندیهای صادراتی، نخستین گام در توسعه صادرات هر منطقه است.
رئیس اتاق مشترک ایران و چین تصریح کرد: اتاق مشترک با استفاده از الگوی تمرکز بر گروههای کالایی توانسته زمینه صادرات بسیاری از کالاهای ایرانی به چین را فراهم کند.
عضو اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران بر این باور است قوانین و مقررات صادراتی کشور در راستای ترویج و تشویق صادرات تنظیم نشده است برای نمونه نسبت به اصل مالکیت بیتوجه هستیم.
نایب رییس اتاق ایران با اشاره به ظرفیتهای قابل توجه ایران و ترکمنستان در حوزههای انرژی، معدن، کشاورزی و گردشگری، بر رفع موانع ساختاری بهویژه در زمینه روابط بانکی، حملونقل، لجستیک و صدور روادید تاکید کرد.
رئیس انجمن ملی خرمای ایران میگوید قوانین صادراتی باید پایدار و تضمینشده باشند. چراکه قوانین صادراتی، ویترین کشورها هستند و هر ویترینی محل قرار گرفتن بهترینها و باکیفیتترینهاست.
رئیس فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران اعتقاد دارد در ایران نگاهها به صادرات مطلوب نیست و آن را امری فانتزی تلقی میکنند و برای همین، سیاستگذاری قابلقبولی صورت نمیگیرد.