رادیو مجازی اتاق ایران ۲ دی 1403

زنان و توسعه اقتصادی

یادداشت پدرام سلطانی، نایب‌رئیس اتاق ایران

نیمه فراموش‌شده توسعه در ایران

سلطانی نایب‌رئیس اتاق ایران معتقد است: طبق گزارش سازمانی جهانی کار، ایران رتبه 183 را در میان 186 کشور جهان، درباره نرخ مشارکت زنان دارد؛ همچنین نرخ بیکاری زنان همین وضعیت را دارد. زنان نیمه توسعه پایدار کشور هستند، با فراموش کردن این نیمه مسیر توسعه هموار نیست و رسیدن به توسعه ممکن نمی‌شود.

اقتصاد کلان

یادداشت یلدا راهدار برای پایگاه خبری اتاق ایران

سهم زنان از کابینه دولت دوازدهم، یک مطالبه جدی است

راهدار، رئیس کمیسیون رقابت، خصوصی‌سازی و سلامت اداری اتاق ایران در یادداشتی، به حضور زنان در کابینه دولت دوازدهم پرداخته است؛ تکیه‌بر سرمایه‌های اجتماعی و تلاش برای تقویت آن‌ها، می‌تواند به پویا شدن جامعه و دوری از بی‌تفاوتی اجتماعی به سرمایه‌ها که بسیار آسیب‌زاست، بیانجامد. توجه به نقش زنان در راه توسعه کشور امری لازم و ضروری است.

اقتصاد کلان

یادداشت سیده فاطمه مقیمی برای پایگاه خبری اتاق ایران

صندلی خالی مدیریت زنان در شهرداری

مقیمی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران معتقد است: امروزه توانمندسازی زنان و مشارکت کامل آنان بر پایه برابری، در همه زمینه‌ها ازجمله در فرآیند تصمیم‌گیری و مدیریت جامعه یکی از پیش‌نیازهای توسعه پایدار است.

اقتصاد کلان

یادداشت سیده فاطمه مقیمی برای پایگاه خبری اتاق ایران

حضور زنان در نهادهای تصمیم‌سازی؛ راهکاری برای رفع بحران‌های اجتماعی

سیده فاطمه مقیمی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران درباره جایگاه زنان در نهادهای تصمیم‌سازی می‌نویسد: زنان به نسبت توانایی خود در عرصه تصمیم‌سازی و پست‌های مدیریتی بالا حضور ندارند؛ این عدد کمتر از 0.0003 درصد جمعیتت زنان است. کانون زنان بازرگان نمونه خوبی از اعتماد به زنان و توانمندسازی و بالندگی آنهاست.

اقتصاد کلان

مهین بوالحسنی در گفت‌وگو با پایگاه خبری اتاق ایران

زنان در میدان اقتصاد، مطالبه‌گر باشند

بوالحسنی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران می‌گوید: رتبه شکاف جنسیتی در ایران طبق گزارش مجمع جهانی اقتصاد 139 از 144 کشور برای آنچه، ایجاد فرصت‌های برابر اقتصادی خوانده می‌شود، است؛ در این وضعیت نامناسب چند عامل تاثیرگذار است: مسائل فرهنگی، سنتی، اجتماعی و سیاسی؛ اما در میان همه این مسائل زنان ما در عرصه اقتصاد و حوزه‌های دیگر، کمتر مطالبه‌گر هستند.

اقتصاد کلان