رئیس اتاق شهرکرد گفت: امروز صادرکنندگان برتر استان و کشور به علت مسائل مرتبط با رفع تعهد ارزی دچار چالشهای فراوان شدهاند.
در نشست اتاق کاشان با موضوع «آینده توافق هستهای و پیامدهای آن بر اقتصاد» آخرین تحولات این حوزه و سناریوهای محتمل مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
کمیسیون گردشگری اتاق ایران در گزارشی اعلام کرد: در حالی که در سال 2023، ترکیه 50 میلیارد دلار و امارات 52 میلیارد دلار از گردشگری درآمد داشتهاند، ایران تنها 7 میلیارد دلار از این محل کسب درآمد کرده است.
محمد سپهر، دبیر اتاق یزد در یادداشتی به جایگاه اتاقهای بازرگانی در اقتصاد ایران پرداخته و بر لزوم بازتعریف این تشکل تأکید کرده است.
بر اساس بررسی مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق ایران، سهم بخش کشاورزی از انتشار گازهای گلخانهای در ایران حدود ۱۰ درصد از کل انتشار کشور است که در گزارشهای قبلی، کمتر از واقعیت اعلام شده است.
مجمع عمومی عادی سالیانه (نوبت دوم) اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه سهشنبه 04/06/1404، در طبقه اول ساختمان جدید اتاق ایران برگزار خواهد شد.
مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان قزوین، روز شنبه ۱۸ مرداد ماه با حضور اعضای هیات رییسه اتاق ایران برگزار شد.
نایبرئیس اتاق ایران در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه ۱۴۰۳ استان قزوین ایجاد کنسرسیوم صادرات با تکیه بر بنگاههای کوچک و متوسط در استان صنعتی قزوین را پیشنهاد داد.
نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قزوین با رئیس و هیات رییسه اتاق ایران، روز شنبه ۱۸ مرداد ماه در اتاق قزوین برگزار شد.