بهرام شکوری، رئیس انجمن ملی مس ایران میگوید: باوجود تلاشهای دولت برای تقویت دیپلماسی اقتصادی با چین، سفارت این کشور در تهران برای صدور ویزای فعالان اقتصادی جهت حضور در نمایشگاه شیامن تسهیلی قائل نشد.
رئیس اتاق کرمان، توجه به اقتصاد دانشبنیان را کلید حل بسیاری از مسائل توسعهای دانست و گفت: توسعه پایدار استان کرمان با گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع و ورود به اقتصاد دانشبنیان امکانپذیر است.
کسری تراز عملیاتی بودجه سال 1400 نسبت به سال قبل از آن 63 درصد افزایش یافته و استقراض از صندوق توسعه ملی نیز نسبت به مجوز قانون بودجه 77 درصد بیشتر بوده است.
در نشست شورای گفتوگوی استان اصفهان، چالش تخصیص سوخت بهعنوان بزرگترین مشکل معدنکاران این استان مطرح و مقرر شد پیشنهاد تغییر فرمول پس از بررسی در کمیته استانی، از طریق شورای گفتوگوی پیگیری شود.
حمیدرضا صالحی، رئیس انجمن سازندگان انرژیهای تجدیدپذیر، میگوید: انتظار فعالان اقتصادی از اتاق دهم این است که بر اصلاح محیط اقتصاد کلان و زیر شاخههایی همچون تک نرخی شدن ارز، رقابتپذیری و تسهیل صادرات متمرکز باشد.
اکسپوی حلال نیجریه 7 تا 9 شهریور در حوزههای مختلف از جمله خوراکیها و نوشیدنیها، دارو و تجهیزات پزشکی، گردشگری و ... با مشارکت پاویون ایران برگزار خواهد شد.
امیر یوسفی، رئیس اتاق گرگان میگوید: سیاستهای انقباضی بانکها، آسیب جدی به تولید میزند و به خروج واحدهای تولیدی از چرخه تولید دامن میزند که فعالسازی دوباره آنها مستلزم پرداخت هزینههای مضاعف است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، با ۱۲۹ رای موافق، ۱۰۱ رای مخالف و ۴ رای ممتنع با کلیات لایحه دوفوریتی تشکیل وزارت بازرگانی موافقت کردند.
فعالان اقتصادی معتقدند: آنچه لازم است در برنامه هفتم توسعه مورد توجه باشد، پایان دادن به روند قیمتگذاری دستوری است تا به این ترتیب انگیزه برای سرمایهگذاری و رونق تولید ایجاد شود.
مرکز پژوهشهای اتاق ایران ضمن مخالفت با کلیات لایحه دولت برای ایجاد وزارت بازرگانی، اعلام کرده است که در صورت اصرار بر تشکیل وزارت بازرگانی به 6 نکته کارشناسی مدنظر بخش خصوصی توجه شود.