سالروز میلاد حضرت امام زینالعابدین (ع) مبارک باد
اقتصاد ایران گرفتار چه نوع نظام اقتصادی است که بهرغم برخورداری کشور از منابع عظیم اقتصادی، از مواهب طبیعی گرفته تا نیروی انسانی جوان و تحصیلکرده، عملکرد مناسب و مورد انتظار را ندارد؟
صنعت کشور نشان داده است که میتواند خوش بدرخشد و نه فقط نیازهای مردم عزیز مردم میهنمان بلکه نیازهای مردم بسیاری از کشورهای دیگر جهان و حتی کشورهای پیشرفته را با محصولات خود و با نام و نشان ایرانی برطرف کند.
ما چند دسته صنایع داریم، عدهای در شرایط تحریم ایجاد شدند؛ عدهای در بازار آزاد و رقابتی خود را نشان دادند و عدهای در دوران تحریم و در شرایط امروز فعالیت میکنند. همه این گونهها با مشکلات متعددی دستوپنجه نرم میکنند.
ماجرای فیشهای حقوقی نه بخشنامه صادرکردن است و نه تصویب قانون بلکه بهیاد آوردن درس تلخ دخالت گسترده دولت در اقتصاد است و مصائبی که بر سر ما آورده است.
مساله پرداختهاى نجومى و مباحث مربوط بهآن را باید از ابعاد مختلف مورد توجه قرار داد. این نوشته سعی دارد با طرح برخی سوالات، این مساله را از زاویههای مختلف به بحث بگذارد.
مرکز پژوهشهای مجلس پنج عامل موثر در کاهش توان بالقوه و رشد صنعتی در ایران را معرفی کرد.
ساختارهای معیوب اقتصادی، ذینفعان وکاسبان پرنفوذی دارد و انجام اصلاحات ساختاری نیازمند همت والای مسوولان دلسوز و پشتیبانی گسترده اجتماعی است.
اتحادیه اروپا نوعی الگوبرداری از ایالاتمتحده آمریکا و دست برقضا الگوبرداری از پاره غیر طبیعی آن بود.
در چند دهه گذشته حوزههای نفتی و گازی زیادی در جهان توسعه یافته است.
کارشناسان ایرانی معتقدند تفکیک انگلیس از اتحادیه اروپا قطعا در مناسبات ما تاثیرگذار خواهد بود. آنها میگویند این اتفاق میتواند در مناسبات ما چه با اتحادیه اروپا و چه با انگلیس، تاثیر مثبت داشته باشد و هم آثار منفی را به دنبال خواهد داشت.