ماجرای فیشهای حقوقی نه بخشنامه صادرکردن است و نه تصویب قانون بلکه بهیاد آوردن درس تلخ دخالت گسترده دولت در اقتصاد است و مصائبی که بر سر ما آورده است.
مساله پرداختهاى نجومى و مباحث مربوط بهآن را باید از ابعاد مختلف مورد توجه قرار داد. این نوشته سعی دارد با طرح برخی سوالات، این مساله را از زاویههای مختلف به بحث بگذارد.
مرکز پژوهشهای مجلس پنج عامل موثر در کاهش توان بالقوه و رشد صنعتی در ایران را معرفی کرد.
ساختارهای معیوب اقتصادی، ذینفعان وکاسبان پرنفوذی دارد و انجام اصلاحات ساختاری نیازمند همت والای مسوولان دلسوز و پشتیبانی گسترده اجتماعی است.
اتحادیه اروپا نوعی الگوبرداری از ایالاتمتحده آمریکا و دست برقضا الگوبرداری از پاره غیر طبیعی آن بود.
در چند دهه گذشته حوزههای نفتی و گازی زیادی در جهان توسعه یافته است.
کارشناسان ایرانی معتقدند تفکیک انگلیس از اتحادیه اروپا قطعا در مناسبات ما تاثیرگذار خواهد بود. آنها میگویند این اتفاق میتواند در مناسبات ما چه با اتحادیه اروپا و چه با انگلیس، تاثیر مثبت داشته باشد و هم آثار منفی را به دنبال خواهد داشت.
بهرغم برخی تحلیلهای اقتصادی که بانک مرکزی و بانکها را در ایران مسوول بحران رکـودی کشـور میدانند، باید گفت بانکها خود قربانی این نابسامانیها هستند و کمک آنها به دولت، از شدت بحران اقتصادی کاسته است.
پیشبینیهایی که با استناد به «رفتار ماههای اخیر یکی از متغیرهای کلیدی بازار ملک» و همچنین «انتظارات مشترک فعالان این بازار»مطرح است، مشخص میکند: تنور «معاملات خرید آپارتمان» در فصل جاری،نسبت به بهار و تابستان گذشته، گرمتر خواهد شد.
برآورد شده امسال در مجموع 700 هزار بشکه از تولید نفت کشورهای غیراوپک کاسته خواهد شد. حدود 400 هزار بشکه از این کاهش در آمریکا و بقیه در کشورهای دیگر غیراوپک تولیدکننده نفت روی میدهد.