در اواخر دولت یازدهم، برای ساماندهی و به کارگیری دلارهای سرگردان خانگی، موضوع فروش اوراق نفتی مطرح شد.
بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای بخش خصوصی بهعنوان یک رویداد مهم در تاریخ اقتصادی کشور، پیامهای عمیق و راهبردی برای تمامی مسئولان و فعالان اقتصادی کشور به همراه دارد.
محمدحسین معصومزاده، کارشناس مسائل آسیای میانه، در یادداشتی به بررسی روابط اقتصادی ایران و تاجیکستان و بیتوجهی به ترانزیت دریایی برای این کشور محصور در خشکی پرداخته است.
نایب رئیس اتاق ایران معتقد است: تصویب لوایح FATF، امکان تنوعبخشی به مسیرهای تجارت خارجی را فراهم کرده و فرصتهای بیشتری برای فعالان اقتصادی در بازارهای جهانی ایجاد خواهد کرد.
مجمع تشخیص مصلحت و دیگر نهادهای مسئول با توجه به منافع ملی و شرایط روز، درباره FATF تصمیمی اتخاذ کنند که تأمین منافع آینده کشور را تضمین کند.
احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در یادداشتی، از توسعه متوازن منطقهای به عنوان یکی از ابرپروژههای دولت چهاردهم نام برد.
صمد حسنزاده، رئیس اتاق ایران معتقد است: اینکه رئیسجمهور بدون هراس واقعیتها را با مردم در میان میگذارد و برای درمان مشکلات از طریق برنامههای کارشناسی تلاش میکند، یک گام اساسی برای درمان مشکلات ساختاری است.
ترکمان دهنوی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران در یادداشت خود به مزایای تشکلها در مقابله با انحراف و فساد پرداخته و با اشاره به ماجرای چای دبش، بر تأثیر تشکلها در جلوگیری از این انحرافها تأکید کرده است.
برکشلی میگوید: در بازار جهانی نفت، قدرت از سر چاه بیرون میآید؛ کشورها به میزان سهم عرضه، قدرت اعمال اراده دارند. ایران با ظرفیت صادرات ۲ میلیون بشکه در روز، قدرت کافی برای اعمال تحریم متقابل را ندارد.
در سالهای اخیر نوسانات ارزی و اوجگیری بخشنامهها و مقررات متناقض به ویژه در زمینه تعهدات ارزی، فعالیت تولید و تجارت را پرهزینه و امکان هرگونه پیشبینیپذیری و برنامهریزی را از فعالان اقتصادی سلب کرده است.