ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن گرامی باد
عضو کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق ایران معتقد است؛ تصمیمگیران دولتی به دلیل دور بودن از فضای کسب و کار، تولید، خدمات، صنعت، کشاورزی و بازار، نمیتوانند موانع را جز با اخذ مشاورههای لازم از بخشخصوصی واقعی برطرف کنند.
کوروش پرویزیان رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق ایران از نامهنگاری با شورای نگهبان برای بازگرداندن برخی مواد برنامه ششم که محدود کننده فضای کسب و کار است، خبر داد.
کیوان کاشفی، عضو هیات رئیسه اتاق ایران معتقد است اعمال نظرات بخش خصوصی باعث میشود قوانین و بخشنامههای ابلاغ شده، استحکام لازم را داشته باشند و زمینه اجرایی شدن آنها فراهم شود.
سیدرضی حاجیآقا میری، رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق ایران، میگوید: قانون بد، درنهایت قابلاجرا نخواهد بود و این را دولت یازدهم به نیک درک کرده است؛ برای همین میخواهند قبل از تصویب قوانین و مقررات به نظرات فعالان بخش خصوصی، اتاقهای ایران، اصناف و تعاون و نهادهای رگولاتوری توجه کنند.
قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار 16بهمن 90به تصویب مجلس رسید و سرانجام 27اسفند همان سال با امضای علی لاریجانی، رئیس مجلس برای اجرا به رئیسجمهور وقت ابلاغ شد.
شمساردکانی، رئیس کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق ایران میگوید در بخشنامه اخیر دولت، به ماده 12 قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار اشاره نشده است؛ اشکال اصلی کار در حوزه انرژی عدم اجرای ماده 12 است؛ باید از دولت سؤال کرد که چرا در بخشنامه نهم بهمنماه که به اجرای ماده 2 و 3 تأکید شده، به این ماده اشاره ندارد؟
در میزگرد تخصصی محیط کسبوکار و موانع پیشرو، سلطانی، بهکیش و بهادرانی از وضعیت کسبوکار و سرمایه در ایران گفتند و درباره برونرفت از وضعیت نامطلوب موجود راهکارهایی ارائه دادند.
با ابلاغ بخشنامه الزام دریافت نظرات بخش خصوصی پیش از تدوین مقررات دولتی توسط معاون اول رئیسجمهور خطاب به دستگاههای اجرایی دولت، بخش عمدهای از مشکلات فعالان بخش خصوصی با مقررات دولتی مخل تولید و سرمایهگذاری، مرتفع خواهد شد.
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، نماینده مجلس شورای اسلامی میگوید: در فضای کسبوکار با حجم بسیار بالایی از قوانین متعدد روبرو هستیم؛ این قوانین متعدد برای کشور مشکلساز است نه تسهیلگر امور. باید مجلس و دولت قوانین و مقررات زاید را حذف کنند.
عوامل مؤثر بر عملکرد واحدهای اقتصادی چیست؟ «محیط کسبوکار» و «فضای کسبوکار» دو بخش متفاوت از هم، مرتبط به هم و تأثیرگذار بر هم هستند. پایگاه خبری اتاق ایران، در یک نظرسنجی از فعالان اقتصادی در حوزههای مختلف اقتصاد شامل صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی و خدمات، دو پرسش محوری را طرح کرده است.