سالروز میلاد حضرت امام زینالعابدین (ع) مبارک باد
سیاستهای کشورهای عربی در رقابتهای تسلیحاتی بر رویکردهای سیاسی و توسعه اقتصادی ایران بیتاثیر نیست و ایران نیز باید سعی کند مواضع خود را تقویت کند.
براساس آمارهای موجود هدفمندسازی یارانه ها، حداقل در گام اول، بهبود چشمگیری در توزیع درآمد میان خانوارهای ایرانی ایجاد کرد و ضریبجینی را به شدت کاهش داد. اما آثار گسترده طرح، مشکلاتی مانند ناترازی نقدینگی، ضعف در شناخت دقیق گروههای هدف، عدم انسجام در سیاستهای کلان (البته بخش عمدهای از آن از سال 1391 به بعد بهدلیل تحریم بهوجود آمد) و عدم تخصیص منابع به سیاستهای غیرقیمتی ظهور کرد.
سعید ترکمان، رئیس کمیسیون صادرات انجمن ملی پلاستیک میگوید: دغام شرکتهای بالادست و پاییندست یک صنعت یکی از راهکارهایی است که در جهان برای تقویت، رشد و نمو هر دو بخش از آن استفاده میشود؛ اما این در ایران مورد غفلت واقع شده است که باید به آن توجه شود.
نقد سیاستهای اقتصادی دولت وظیفه همه است. باید در مقام منتقدی دلسوز از آرای مردم پاسداری کرد. آنان بزرگوارانه به مدیریت شرایط اقتصادیای رأی دادند که از آن رضایت نداشتند. به دولت باید بگوییم که از مجموع صدها مشکل بر سر راه ریشهکنی فقر و گسترش تولید در کشور، مهمترین چالش پیشرو، نرخ بالای سود بانکی است که کارکردن را بیمعنا کرده است و هر کسبوکاری را از سکه انداخته است.
تغییر نگرش فعالان اقتصادی همزمان با بلوغ سیاسی جامعه که در جمعه گذشته به نمایش گذاشته شد، نوید آیندهای روشنتر و امیدوارکنندهتر را میدهد.
چرا وعده تقسیم پول نتوانست نقش موتور محرک را برای جلب رای تودهها بازی کند؟
در دولت یازدهم اهتمام دولت بر ایجاد شفافیت بیشتر در نظام بانکی بوده است. ساختار ناسالم بانکها و مطالبات معوق آنها سبب شده است، حسابهایی غیرمنطبق با استانداردهای بینالمللی را داشته باشند. در این دوره دولت باید بتواند به آمار و ارقام نقدینگی سروسامان بدهد و ارز را تک نرخی کند.
راهحل معضل بیکاری ایجاد رونق اقتصادی از طریق بهبود بخشیدن به فضای کسبوکار است، اما عملکرد دولت در این خصوص بهرغم تلاشهایی که صورت گرفته کارساز نبوده است. آینده اقتصاد ایران را با تصمیمات شجاعانه امروز میتوان تضمین کرد.
سرمایهگذار خارجی زمانی برای حضور در اقتصاد ایران اعلام آمادگی میکند که ثبات را در نظام سیاسی کشور درک کند و از سوی دیگر ببیند که سیاستگذاریهای اقتصاد ایران به سمت تسهیل فضای کسبوکار است.
کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق ایران در یک نشست تخصصی به بررسی مقررات ناظر بر اعطای تسهیلات از منابع صندوق توسعه ملی با حضور احمد دوستحسینی، رئیس هیات عامل این صندوق پرداخته است.