سالروز میلاد حضرت امام زینالعابدین (ع) مبارک باد
پویا جبلعاملی اقتصاددان، نوشت: اگرچه در مرحله اول، تکنولوژی میتواند اشتغال را کاهش دهد؛ اما این اثری موقت خواهد بود و با افزایش کارآیی در فرآیند تولید، فرصتهای شغلی دیگری خلق خواهد شد.
داود سوری معتقد است اگرچه بنظر می رسد افزایش حداقل دستمزد بتواند مساله فقر را حل کند؛اما این زمانی درست است که کارفرمایان بدون تعدیل نیروی کار،کاهش فعالیت یا تغییر تکنولوژی قادر به تامین اقتصادی هزینههای مالی آن باشند.
سیدمحمدکاظم سجادپور، استاد دانشکده روابط بینالملل در یادداشت خود به تحلیل نطق سالانه رئیسجمهوری ایالاتمتحده پرداخته و آن را از لحاظ محتوا و زاویه اجرا مورد بررسی قرار داده است.
رئیس مرکز پژوهشهای اتاق ایران در تشریح آنچه با بررسی جدول داده-ستانده تجارت خارجی ایران و جهان به دست میآید از حذف ایران از نقشه تجارت جهانی سخن میگوید.
علی چاغروند، معاون کمیسیونها، مجامع و شوراهای اتاق ایران در یادداشت خود به بایدها و نبایدهای مهم در فرایند تدوین برنامه هفتم توسعه پرداخته و بر توجه به نظرات بازیگران توسعه بهویژه بخش خصوصی تأکید کرده است.
محسن عامری معتقد است اقدامات دولت برای حمایت از کسبوکارهای آسیب دیده از فیلترینگ شبکه های اجتماعی حاکی از آن است که نظام حکمرانی دیجیتال در کشور، میخواهد دسترسی به اینترنت را به یک امتیاز خاص و رانت حاکمیتی تبدیل کند.
مهدی بخشنده، رئیس اتاق قزوین با اشاره به برگزاری همایش تجاری ایران و روسیه، میگوید: فرصت جدیدی برای افزایش همکاریهای تجاری میان دو کشور فراهم شده و باید برای صادرات کالای با ارزش افزوده بالا به روسیه برنامهریزی کنیم.
مسعود خوانساری نوشت: ۳/ ۳درصد تولید ناخالص ملی بهصورت مستقیم به اقتصاد حوزه فناوری اطلاعات گره خورده است و محدودیت اینترنت طی یک ماه، ۳۵هزار میلیارد تومان به اقتصاد حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خسارت وارد کرده است.
درباره پیشنویس اصلاحیه قانون اتاق بازرگانی انتقاداتی مطرح است از جمله اینکه ترکیب شورای عالی نظارت آشکارا به سمت دولتی شدن پیش رفته است که این با نفس خصوصی بودن اتاق همخوان نیست.
جهشهای ارزی برنامهریزینشده و گاه برخلاف اظهارنظر مسوولان عالیرتبه کشور، بنگاههای ما (و حتی بنگاههای بزرگ لیستشده در بورس) را با عدماطمینانی جدی مواجه کرده و برنامهریزی بلندمدت را برای آنها دشوار کرده است.