سالروز میلاد حضرت امام زینالعابدین (ع) مبارک باد
نایبرئیس اتاق ایران معتقد است اثر اصلی اختلال گسترده و طولانیمدت اینترنت، در میانمدت خود را در ساختارهای کلان تولید و تجارت و سرمایه کشور آشکار خواهد کرد و قطعا یک «فاجعه ملی» و «بلای بیننسلی» است.
فعالان اقتصادی و کارشناسان بخشهای مختلف اقتصاد ایران تعبیری که از «وضعیت زندگی بدون اینترنت» برای کسبوکارها دارند، «باخت بزرگ تولید به فیلترینگ» است.
افزایش حقوق کارمندان دولت، تنها به کسری بودجه بیشتر و در نتیجه فشار بر ترازنامه بانک مرکزی و افزایش تورم افسارگسیخته فعلی میانجامد. افزایش حقوق کارمندان دولت تاثیر ناچیزی بر قدرت خرید آنان خواهد داشت.
برنانکی، دایموند و دیبویگ استادان روایتگر بحرانهای مالیاند که جایزه نوبل گرفتهاند؛ تحقیقات این سه نفر به درک ما نسبت به چگونگی هجوم بانکی و اقداماتی که در دوره بحران مالی سیاستگذار باید انجام دهد، کمک کرده است
طبق محاسبات بانکجهانی، بزرگترین خسارت اقتصادی بیماریهای واگیردار نه هزینه مرگومیر، درمان یا افت تولید، بلکه افزایش ترس از ارتباط داشتن با دیگران بوده که مکانهای تولید، بنادر و فرودگاهها را تعطیل میکند.
نهادهای مدنی و تشکلهای صنفی اساس توسعهاند؛ هیچ کشوری بدون وجود چنین نهادهایی، در مدار توسعه قرار نمیگیرد. کشورها بدون جلب مشارکت آحاد جامعه و با اتکا به گروهها و طبقات خاص نمیتواند چالشهای یک کشور را بر دوش کشد
تنشهای اجتماعی کنونی، چه برآمده از وضعیت نامساعد اقتصادی باشد و چه از خواست حقوق قومی، جنسیتی و... تنها یک راهحل مشخص دارد، بازگشت به فرد، حرکت به سوی دولت حداقلی که حیطه خصوصی را محترم میشمرد.
خوانساری، نایبرئیس اتاق ایران معتقد است: نگاهی به دستاوردهای برنامه ششم توسعه در حوزه اقتصاد نشان میدهد که این برنامه توفیق چندانی نداشته، ضروری است که از اشتباهات گذشته برای رسیدن به موفقیت در برنامه آینده درس گرفت.
مالیاتستانی مبتنی بر شفافسازی وضعیت مالی مؤدیان، هرچند به فعالان اقتصادی ارزشآفرین از ناحیه ارتقای کارآیی و کاهش هزینه مبادله در بازار اعتبار سود میرساند؛ اما برای سوداگران و ویژهخوارانی نامطلوب است.
آیا بهتر نیست دولت بهعنوان بخش اصلی حکمرانی اقتصادی، موجبات بهبود فضای کسبوکار، آزادی اقتصادی و رشد پایدار اقتصادی را فراهم آورد تا همزمان با افزایش ثروت و تولید ملی، نسبت به مالیاتستانی اقدام کند؟