مناطق آزاد و ویژه اقتصادی میتوانند با همسایگان خارجی هممرز خود به صورت هدفمند ارتباطات اقتصادی و فرهنگی را بهمنزله فرصت طلایی در بخشهای پیمانهای پولی، ارتباطات مالی گسترده، افزایش صادرات و واردات پیگیری کنند.
معاون استانها و تشکلهای اتاق ایران با اشاره به اصلاح قانون اتاق ایران گفت: اتاق از افزایش شفافیت در سازوکارهای خود استقبال می کند. چراکه بهانه ها برای تزریق بیاعتمادی به بخشخصوصی از بین می رود.
کاهش شرکای تجارت خارجی کشور طی زمان صورت گرفته است؛ نگرانی کشورها از تحریمهای آمریکا، تشدید اعمال محدودیتها در نقل و انتقال پول و عدم پذیرش کنوانسیون اقدام مالی از سوی کشور از مهمترین دلایل است.
روند تجارت ایران در «نقطه بیعملی» قرار دارد؛ نه یکگام به پیش میرویم و نه قدمی به عقب برمیگردیم؛ بر ای نتیجه بهتر در تجارت باید از راهحلهای تکراری که به نتیجه تکراری میرسند، پرهیز کنیم.
نایبرئیس اتاق ایران معتقد است اثر اصلی اختلال گسترده و طولانیمدت اینترنت، در میانمدت خود را در ساختارهای کلان تولید و تجارت و سرمایه کشور آشکار خواهد کرد و قطعا یک «فاجعه ملی» و «بلای بیننسلی» است.
فعالان اقتصادی و کارشناسان بخشهای مختلف اقتصاد ایران تعبیری که از «وضعیت زندگی بدون اینترنت» برای کسبوکارها دارند، «باخت بزرگ تولید به فیلترینگ» است.
افزایش حقوق کارمندان دولت، تنها به کسری بودجه بیشتر و در نتیجه فشار بر ترازنامه بانک مرکزی و افزایش تورم افسارگسیخته فعلی میانجامد. افزایش حقوق کارمندان دولت تاثیر ناچیزی بر قدرت خرید آنان خواهد داشت.
برنانکی، دایموند و دیبویگ استادان روایتگر بحرانهای مالیاند که جایزه نوبل گرفتهاند؛ تحقیقات این سه نفر به درک ما نسبت به چگونگی هجوم بانکی و اقداماتی که در دوره بحران مالی سیاستگذار باید انجام دهد، کمک کرده است
طبق محاسبات بانکجهانی، بزرگترین خسارت اقتصادی بیماریهای واگیردار نه هزینه مرگومیر، درمان یا افت تولید، بلکه افزایش ترس از ارتباط داشتن با دیگران بوده که مکانهای تولید، بنادر و فرودگاهها را تعطیل میکند.
نهادهای مدنی و تشکلهای صنفی اساس توسعهاند؛ هیچ کشوری بدون وجود چنین نهادهایی، در مدار توسعه قرار نمیگیرد. کشورها بدون جلب مشارکت آحاد جامعه و با اتکا به گروهها و طبقات خاص نمیتواند چالشهای یک کشور را بر دوش کشد